Twenty One Pilots se poprali s písní od My Chemical Romance80%

Twenty One Pilots se poprali s písní od My Chemical Romance

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americké duo Twenty One Pilots patří poslední měsíce k nejsledovanějším nováčkům zaoceánské hudební scény. Kapela globálně zabodovala se svým čtvrtým albem Blurryface a především singly Stressed Out a Ride. Aktuálně pracují Tyler Joseph a Josh Dun na nových písních, a ještě stihli natočit skvělou coververzi.

V roce 2006 vydali My Chemical Romance zásadní album The Black Parade. Nahrávka, které se celosvětově prodalo přes 3 miliony kopií, spoludefinovala základní rysy emo rocku a dodnes platí za jedno ze stěžejních rockových děl nultých let. Desáté výročí připomene reedice samotné desky, která bude rozšířena o řadu raritních nahrávek, z nichž některé nebyly dosud zveřejněny v žádné podobě.

K chystanému číslu britského magazínu Rock Sound bude navíc přibaleno CD s předělávkami jednotlivých písniček z The Black Parade, pod kterými jsou podepsaní třeba Asking Alexandria, Crown The Empire, Against The Current nebo právě Twenty One Pilots, kteří předělali song Cancer. Nahrávka byla poslední dny dostupná v digitálních službách jako Spotify nebo Deezer, nyní ji kapela konečně zavěsila i na Youtube a Vevo.

Dodejme, že Twenty One Pilots aktuálně bodují v hitparádách se songem Heathens, který najdete na soundtracku z filmu Suicide Squad. Zároveň si pomalu ale jistě brousí zuby na své české fanoušky. Po beznadějně vyprodaném koncertě v pražském Lucerna Music Baru, který se uskutečnil letos v únoru, duo v Praze zahraje ještě 4. listopadu. Tentokrát v prostorách holešovické Tipsport Areny.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!