Americká buskingová senzace opět v Praze! Lucky Chops se vrací za českými fanoušky

Americká buskingová senzace opět v Praze! Lucky Chops se vrací za českými fanoušky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká energická partička Lucky Chops v květnu zcela ovládla pražský Lucerna Music Bar. Ani ne po roce se do České republiky vrátí. Tentokrát vystoupí v klubu Roxy 5. února 2017.

Lucky Chops se živili jako pouliční umělci, jejichž sláva však začala růst nebývalým způsobem poté, co natočil jejich vystoupení na mobilní telefon náhodný chodec. Záznam pak umístil na internet, kde se stalo video virální senzací. Své nabyté slávy pak Lucky Chops pořádně využili, když vyrazili na úspěšnou americkou a evropskou tour.

I když hraje tato mužská pětice jen na dechové nástroje a bicí, jejich hudba přitahuje fanoušky svou rockovou přímočarostí a tanečním drivem. Proto bývají jejich koncerty často dlouho dopředu beznadějně vyprodané. O svém temperamentu přesvědčili letos i pražské publikum a svůj úspěch se na začátku příštího roku pokusí zopakovat.

Předprodej vstupenek odstartuje v pátek 16. září s desátou hodinou dopolední. Zakoupíte je za 490 korun v síti Ticketpro či na oficiálních stránkách pořadatelské agentury Fource Entertainment. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: Lucky Chops

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!