Nejnovější články » Hudební novinky

Lady Gaga má téměř hotovo. Předzvěstí nové desky je singl Perfect Illusion

9.9.2016,

Na podzim uběhnou tři roky od vydání poslední řadové desky zpěvačky Lady Gaga. Album Artpop bylo přijato se smíšenými pocity mnoha fanoušků, ale následné turné, s kterým zpěvačka přijela i do Prahy, ukázalo, je Gaga má svoje monstra i nadále omotaná kolem prstu.

Na 9. září si Lady Gaga naplánovala světovou premiéru pilotního singlu nadcházející desky, kterým se stala píseň Perfect Illusion. O produkci taneční písně se postaral Mark Ronson (Amy Winehouse, Lily Allen, Paul McCartney, Duran Duran), dále se na songu podílel Kevin ParkerTame Impala a americký producent BloodPop (Britney Spears, Madonna, Justin Bieber). Skladba okamžitě po zveřejnění vyvolala bujaré reakce a většina fanoušků se shoduje na tom, že Lady Gaga hudebně dospěla a dozrála.

V pořadí páté studiové album třicetileté zpěvačky s pracovním názvem Template: American Gaga Story by mělo vyjít ještě letos na podzim. Jak Gaga během včerejšího vystoupení v Berlíně na Universal Music Inside Event uvedla, má již téměř hotovo a čeká na nás například společný song napsaný zpěvačkou Florence Welch a jedním z dalších hostů bude i hudebník Beck. Asi se máme opravdu na co těšit.