Jaký hudební žánr mají nejradši vaši mazlíčci? Chystá se speciální album pro kočky

Jaký hudební žánr mají nejradši vaši mazlíčci? Chystá se speciální album pro kočky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Máte doma divokého punkového kocourka či půvabnou popovou kočičku? Tu nejlepší hudbu pro kočky má přinést netradiční album určené speciálně pro tyto oblíbené domácí mazlíčky. A ne, opravdu jsme si nespletli datum pro apríl.

Hudbu pro kočky má vydat příští měsíc Universal music. Obsahovat bude pět kompozic, které jsou určené speciálně pro kočičí mazlíčky. Autorem hudby je David Teie, jenž působí jako violoncellista v americkém National Symphony Orchestra. Ten tvrdí, že bylo vědecky dokázáno, že album zlepší životy koček a má na ně uklidňující vliv.

Autoři desky vidí miliony koček jako obrovsky nevyužitý hudební trh. „Sto let od nynějška se budou muset lidé učit, že hudba kdysi bývala jen pro lidi,“ říká nadšeně Teie, díky němuž se kočky po celém světě konečně dočkají toho pravého hudebního žánru, který bude tím nejlepším pro jejich citlivá ouška.

Deska vychází 28. října. Speciální sluchátka či přehrávače pro domácí mazlíčci zatím do výroby nejdou. Ale kdo ví, čím dalším nás hudební průmysl ještě překvapí.  

Foto: Jana Menčíková 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!