Nedělní večer patří v Praze koncertu kapely Red Hot Chili Peppers

Nedělní večer patří v Praze koncertu kapely Red Hot Chili Peppers

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Čtyři roky od posledního vystoupení přijíždí kalifornská kapela opět potěšit české fanoušky. A nedorazí s prázdnou! Návštěvníci se mohou těšit na zbrusu nové hity z poslední desky i na dámské duo Deap Vally, které vystoupí jako předskokan.

Kapela Red Hot Chili Peppers má za sebou velmi produktivní období. Po vydání singlu Dark Necessities následovala zbrusu nová deska The Getaway, kterou v současné době představuje skupina na rozsáhlém evropském turné. Během něj se představí v neděli 4. září také v pražské O2 aréně. Návštěvníci se však nemusí bát toho, že by se nedočkali i starších hitů svých oblíbenců.

Díky singlu Dark Necessities se skupině dokonce podařilo přepsat americkou hudební historii, když potřinácté obsadil první místo v populárním žebříčku Alternative Radio Chart. Desky, která vyšla v červnu tohoto roku, se již na počátku srpna prodalo více než milion kusů a zájem o ni stále neustával.

Pražský koncert odstartuje duo Deap Vally z Los Angeles, které nabídne set v rytmu garážového blues-rocku. Pro ty, kteří se rozhodli, že na koncert zajdou až dnes, je v internetovém předprodeji k dispozici několik posledních lístků. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Red Hot Chili Peppers

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!