Nedotknutelní po americku: Kevin Hart se postará o Bryana Cranstona

Nedotknutelní po americku: Kevin Hart se postará o Bryana Cranstona

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jedno z nejoblíbenejších francouzských dramat dostane svou americkou verzi. Nedotknutelní (Intouchables), kteří svým nezaměnitelným humorem oslovili diváky po celém světě, zaujali i Hollywood. Ten nyní chystá jejich remake s režisérem Všemocného Neilem Burgerem. V roli zámožného invalidy Philippa se představí hvězda seriálu Perníkový táta (Breaking Bad) Bryan Cranston, svérázného ošetřovatele Drisse si zahraje komik Kevin Hart (Centrální inteligence, Poldův švagr). V původním snímku si postavy zahráli Francois Cluzet and Omar Sy.

Hit roku 2011, který vydělal přes 400 milionů dolarů, přepsal do scénáře Jon Hartmere jako svou prvotinu pro stříbrné plátno. Příběh velkého přátelství nevšední dvojice pochopitelně znovu vychází ze skutečných událostí.

Hodnocení francouzského originálu si můžete přečíst v naší recenzi, globálně pak snímek diváci řadí mezi neoblíbenější filmy vůbec a i v Česku vládne několika žebříčkům. Datum premiéry zatím není stanoveno.

Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svého nového ošetřovatele vybere Drisse, živelnou osobnost z předměstí. Z vlažného vztahu se postupně stává opravdové přátelství, a zatímco Phillipe pomáhá Drissovi objevit život, který předtím neznal, svérázný pečovatel dává svému zaměstnavateli důvod ho žít. Humorný příběh plný smíchu i silných emocí právem zapůsobil na diváky po celém světě a v roce 2012 si odnesl Českého lva za nejlepší zahraniční film.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!