Metallica se po osmi letech hlásí s novou deskou

Metallica se po osmi letech hlásí s novou deskou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Od vydání posledního studiového alba legendární kapely Metallica v září uběhne již osm let. Desky Death Magnetic se doposud prodalo několik miliónů kusů a skupina za ni získala po světě osmadvacet platinových ocenění. Bude tak zajímavé pozorovat, jak se povede jejich novince Hardwired…To Self-Destruct, která bude uvedena na trh 18. listopadu.

"Je to už opravdu osm let?  Vůbec mi to tak nepřijde!  Než to člověku dojde!" uvedl nedávno bubeník Lars Ulrich. "Už se těšíme jako blázni, abychom mohli se všemi svými kamarády ve světě sdílet naše nové skladby. Posledních osmnáct měsíců jsme to rozjížděli ve studiu s Gregem i bez něj a zas nakopávali naše tvůrčí motory. Hraní nové hudby, ponoření se zas do toho všeho, co milujeme na světě ze všeho nejvíc… takže se připoutejte…UŽ SE TO BLÍŽÍ!", dodává Ulrich, který je jedním ze zakládajících členů kapely, ve které funguje již od roku 1981.

Novinka Hardwired…To Self-Destruct vyjde pod hlavičkou Universal Music a to hned v sedmi různých formátech. Kromě digitálních verzí nebude chybět klasická podoba dvoudiskového CD, černého dvojvinylu, barevného vinylu, ale i speciální deluxe verze doplněna o bonusové nahrávky. Novou desku, která v základní verzi nabídne dvanáct písní, produkoval Greg Fidelman, který byl zvukovým inženýrem i předchozí desky Death Magnetic.

Na světě už je pilotní singl Hardwired, který byl veřejnosti představen během přímého přenosu z centrály Metallicy v Bay Area. Během rozhovoru s minneapoliským rádiem 93X Lars Ulrich šokoval komentátora tím, že pustil tuhle skladbu úplně poprvé, k překvapení (a radosti) celého rádia, stejně jako fanoušků po celém světě, kteří vysílání poslouchali. Song Hardwired je k dispozici k okamžitému stažení pro všechny, kteří si album předobjednají, a to ať už digitálně, tak fyzické nosiče.

Lze očekávat, že s deskou Metallica vyjede i na turné. Držme si palce, že nezapomene ani na své fanoušky v České republice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Metallica

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!