Disclosure dovezou do Prahy speciálního hosta. Doprovodí je DJ Aprés

Disclosure dovezou do Prahy speciálního hosta. Doprovodí je DJ Aprés

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Je to již půl roku, co slavné britské duo Disclosure nechalo čekat hodiny své fanoušky před zavřenými dveřmi Tipsport arény. Kvůli technické závadě, kterou organizátoři objevili až na poslední chvíli, nakonec odjela kapela zpět do Anglie, aniž by pražskému publiku zahrála. Teď se ale vrací vše vynahradit a přiváží s sebou i speciálního hosta.

Během koncertu doprovodí totiž Disclosure anglický talentovaný DJ a producent Aprés, původně pianista a bubeník. Jeho tvorba je inspirována především housem vznikajícím na přelomu 80. a 90. let v americkém Chicagu. Na základě toho vydal singl nazvaný právě Chicago, který byl okamžitě nasazen na stanici BBC Radio 1 a slavil velký úspěch. V současné době pracuje na nových nahrávkách. Nedávno představil zbrusu novou píseň Prophet.

Dalším důležitým bodem v jeho dosavadní kariéře bude bezpochyby také vystupování po boku formace Disclosure. Tu tvoří bratři Lawrencovi, kteří v Praze představí svou novou studiovou desku Caracal. Na ní spolupracovali třeba s The Weekndem, Samem Smithem či zpěvačkou Lorde

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Disclosure, Après

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!