Hvězdní Green Day se opět hlásí o slovo! Po odmlce chystají nový singl

Hvězdní Green Day se opět hlásí o slovo! Po odmlce chystají nový singl

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


„Drazí přátelé! Green Day uvede 11. srpna nový singl s názvem Bang Bang.“ Těchto několik slov způsobilo u fanoušků kapely obrovské nadšení. Po delší odmlce se totiž vrátí jejich oblíbenci i s novou skladbou, která možná předznamenává vydání zbrusu nového alba.

Frontman kapely Green Day Billie Joe Armstrong potěšil informacemi o novém singlu nejprve fanoušky na Instagramu. Zde také sdělil název nového singlu – Bang Bang. Zveřejní ho ve čtvrtek 11. srpna. Samozřejmě že se okamžitě poté vyrojilo i mnoho spekulací o potenciální nové desce. Podobný scénář nedávno totiž použili třeba Red Hot Chili Peppers ve svým singlem Dark Necessities.

Oficiálně ještě není potvrzené, že vyjde i nová deska. Lze ale předpokládat, že Bang Bang bude právě předskokanem chystaného alba. Kapela totiž vydala svou poslední studiovou nahrávku už v roce 2013, kdy spatřila světlo světa závěrečná deska z trilogie ¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tré!.  O rok později se dostala na pulty obchodů i kompilace Demolicious. Ta však přinesla jen jednu novou píseň.

Americká punkrocková kapela Green Day působí na hudební scéně již od roku 1986. Ve všeobecnou známost však vešla až v roce 1994, kdy vydala své komerčně nejúspěšnější album Dookie, které obsahovalo hity jako Basket Case či When I Come Around. Další zlomovou deskou byl American Idiot. Ta znamenala pro kapelu velkou revoluci, díky níž se opět dostala pod kůži mladé generaci. Kdo by neznal písně jako Boulevard Of Broken Dream nebo Wake Me Up When September Ends? Za necelý týden se budeme moci přesvědčit, zda se k těmto hvězdným hitům zařadí i Bang Bang

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Green Day

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!