Hvězdný komik Louis C.K. přidává v Praze druhé představení

Hvězdný komik Louis C.K. přidává v Praze druhé představení

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


O vystoupení jednoho z nejúspěšnějších stand-up komiků současnosti byl v Prze obrovský zájem. Louis C.K. dokázal totiž Kongresové centrum v Praze totálně vyprodat a na mnoho fanoušků již nezbylo místo. Nyní ale přichází od pořadatelů dobrá zpráva! Populární komik přidal v české metropoli ještě jeden večer navíc.

Louis tak potvrdil svou neuvěřitelnou oblibu. Mnohými je dokonce považován za vůbec nejlepšího komika současnosti. Kromě toho, že je držitelem šesti prestižních cen Emmy, se mu podařilo jako jedinému komikovi na světě vyprodat Madison Square Garden hned tři večery po sobě. Louis se proslavil ale i jako scénárista, režisér, editor a producent. Spolupracoval třeba na pořadech, jako jsou Noční show Conana O’Briana, Noční show Davida Lettermana či filmech Jasmíniny slzy a Špinavý trik.

V České republice se Louis C.K. představí tedy nakonec hned dvakrát. V pondělí 22. srpna ho přivítá vyprodané hlediště Kongresového centra. O den později zavítá do Dvořákovy síně pražského Rudolfina. Vstupenky na přidané představení jdou do prodeje v pondělí 8. srpna. K dostání budou v internetovém předprodeji za cenu od 1190 do 1990 korun. Vystoupení proběhne v angličtině.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Rudolfinum - Dvořákova síň nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!