O hitu tohoto léta je údajně již rozhodnuto. Na svědomí ho má francouzský hudebník Møme

O hitu tohoto léta je údajně již rozhodnuto. Na svědomí ho má francouzský hudebník Møme

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Každoročně se krátce před létem objeví desítky nových tanečních songů, které aspirují na globální letní hit. Ano, letos tomu není jinak! A podle všeho je už pro letošní rok prakticky rozhodnuto, i když potencionální vítěz patří k těm téměř neznámým. Podle zasvěcených by jím měl být francouzský hudebník Jérémy Souillart, jenž vystupuje pod uměleckým jménem Møme, a jeho aktuální hitovka Aløha.

Hudební styl tropical house již více než rok ovládá nejen taneční parkety, ale songy v tomto ražení si skvěle vedou i v rádiových playlistech. Kygo, Alan Walker, Sam Feldt, Lost Frequencies nebo Robin Schulz budou ale muset do budoucna počítat s konkurencí, kterou jim bude právě Møme. Ten začínal jako kytarista v rockové kapele, ale poté objevil svoji zálibu pro elektronickou hudbu. Zakoupil potřebnou techniku a začal se plně věnovat produkci vlastní elektronické tvorby. V roce 2014 vydal své první EP s názvem Eclipse, které zaznamenalo slušnou odezvu, na globální průlom si ale musel počkat až do letošního roku.

Jeho skvělá novinka Aløha, ve které mu zahostovala australská soulová zpěvačka Merryn Jeann, již dosáhla hitparádových úspěchů nejen ve Francii, ale mezi patnáct nejstahovanějších elektronických písní na iTunes se vyšplhala ve dvaatřiceti zemích. Skvěle si song vede i na Spotify a miliony zhlédnutí doprovodného videa na YouTube taktéž nasvědčují, že máme opravdu co do činění s asi největším hitem tohoto léta.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!