Nová deska, baskytaristka a termíny světového turné! Slavní Pixies se zastaví i v Praze

Nová deska, baskytaristka a termíny světového turné! Slavní Pixies se zastaví i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká rocková kapela Pixies o sobě dává opět vědět! Zatímco oficiálně vítají v kapele Paz Lenchantin, hráčku na basovou kytaru, oznamují i vydání nového alba a termíny světového turné, během něhož navštíví také českou metropoli.

Novou desku s názvem Head Carrier, která se stane již sedmým studiovým albem kapely a druhou nahrávkou po jejím znovujednocení v roce 2004, vydají Pixies 30. září. Obsahuje dvanáct skladeb, které produkoval Tom Dalgety známý již spoluprací se skupinami Killing Joke či Royal Blood. Již nyní si mohou fanoušci poslechnout první singl nazvaný Um Chagga Lagga.

Kapela novou desku představí během podzimního světového turné. To se uskuteční v průběhu listopadu a kromě Prahy navštíví i Vídeň, Poznaň, Barcelonu či Paříž. Český koncert se uskuteční 17. listopadu, kdy se známá kapela představí ve Foru Karlín. Vstupenky půjdou do prodeje 8. července. Zájemci je seženou za cenu 1050 korun, na místě pak za 1200 korun.

Kapela novou deskou i koncertní šňůrou vítá oficiálně ve svých řadách novou hráčku na basovou kytaru. Stálou sestavu ve složení Black Francis, Joey Santiago a David Lovering tak doplňuje argentinská hudebnice Paz Lenchantin. Spolu se skupinou koncertuje již od ledna 2014 a hrála nedílnou roli také při natáčení desky Head Carrier. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Pixies

Místo konání: Forum Karlín

Více o akci...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!