Půvabná španělská zpěvačka Lucia Scansetti se chystá do Prahy. Vystoupí jako předskokanka Rodrigueze

Půvabná španělská zpěvačka Lucia Scansetti se chystá do Prahy. Vystoupí jako předskokanka Rodrigueze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Mladou španělskou zpěvačku Luciu Scansetti si vybral slavný Rodriguez jako support při svém letošním turné, během něhož se zastaví 11. července také v České republice. Návštěvníci se tam mohou kromě amerického hudebníka těšit také na nový objev pyrenejské hudební scény.

Zpěvačka Lucia Scansetti disponuje něžným, avšak silným hlasem, který dokáže během písni využívat k vyjadřování i těch nejhlubších emocí. Jen těžko by si jen podle zpěvu někdo tipnul, že je jí pouhých jednadvacet let. Možná právě kvůli jejímu projevu odrážejícímu životní zkušenosti i naděje si ji Rodriguez přibral ke svému současnému koncertnímu turné.

Lucie Scansetti vydala svou debutovou desku nazvanou Dimensions of Dialogue ve španělském Madridu. Povedlo se jí to díky crowdfundingové kampani, během které se podařilo vybrat potřebné finance na natočení desky během necelého měsíce. Na albu se nachází sedm písní, během nichž prochází zpěvačka všemi svými imaginárními myšlenkami, a to za doprovodu snových zvukových krajin, delikátního zvuku a výjimečného hlasu.

Koncert Rodrigueze a Lucii Scansetti se uskuteční v pondělí 11. července v pražském Foru Karlín. Poslední vstupenky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji sítě Ticketpro. Seženete je v rozmezí od 1 881 do 3 329 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!