Kapela Ukradený ovoce Vědomí neztrácí. Představila zbrusu nový videoklip70%

Kapela Ukradený ovoce Vědomí neztrácí. Představila zbrusu nový videoklip

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skupina Ukradený ovoce, která vznikla rozštěpením původního Zakázanýho ovoce, představila fanouškům svůj zbrusu nový videoklip k písni Vědomí. Jedná se o vůbec první kapelní počin od rozchodu kapely s bývalým baskytaristou.

Právě i bouřlivé události uvnitř kapely a následné problémy se ve videoklipu také odráží. „Tenhle rok nám už pár překvápek nachystal – když pominu neustálý útoky, pomluvy a lži na nás a o nás, blokování našich koncertů, tak třeba i zrušený koncerty kvůli Pištově nemoci, moje rozříznutá ruka… Ta písnička je prostě o tom, že ať nás potká cokoliv, my to zvládnem,“ říká kytarista Láska.

V klipu si kromě kapely zahráli i další známé osobnosti – třeba herec Jaromír Nosek či zpěvák Miro Šmajda. Skupina do natáčení ale zapojila i celý svůj technický tým, fanoušky a kamarády. „Klip jsme natočili za rekordně krátkou dobu – od první schůzky kapely se štábem, kde jsme vymysleli námět a celý scénář, uběhlo do finálního střihu přesně 11 dní,“ komentuje natáčení zpěvák Pišto.

Píseň Vědomí nepostrádá tradiční zvuk, ke kterému kapela během let došla. Je to ale vůbec první song, na kterém se podílel její nový basák Tomy. Opět však jeho natáčení probíhalo pod producentským dohledem Tomáše Frödeho známého ze skupiny Imodium. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!