Do Prahy se vrátí nizozemští Kensington. Svou koncertní show předvedou v Lucerna Music Baru

Do Prahy se vrátí nizozemští Kensington. Svou koncertní show předvedou v Lucerna Music Baru

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nizozemská indie rocková kapela Kensington není v České republice žádným nováčkem. Jejich popularita totiž i u nás stále roste. Proto se na ní fanoušci mohou těšit již příští rok v únoru, kdy vystoupí v pražském Lucerna Music Baru.

Kensington mají na svém kontě již tři studiová alba a v současnosti chystají další. Na zatím poslední desce Rivals spolupracovali s držitelem ceny Grammy Tomem Lord-Algem. Ten se podílel i na nahrávkách takových velikánů, jako jsou kapely The Rolling Stones, The Cure nebo No Doubt.

V Nizozemsku je kapela neuvěřitelně populární. Již dvakrát se jim povedlo vyprodat Ziggo Dome, arénu, která má kapacitu 17 tisíc návštěvníků. A žádnými ořezávátky nejsou ani v zahraničí. To opět dokážou během svých živých vystoupení na začátku příštího roku. V rámci evropského turné navštíví v průběhu února kromě Prahy totiž i Kolín nad Rýnem, Hamburg, Berlín, Vídeň, Curych či  Antverpy.

Koncert se uskuteční 18. února 2017Lucerna Music Baru. Předprodej vstupenek bude zahájen 27. června v 10 hodin na fource.cz i v síti Ticketpro. Lístky seženete za cenu 450 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Kensington

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!