Pilulky a deprese! Barbora Poláková zpívá v novém videoklipu o své generaci 80%

Pilulky a deprese! Barbora Poláková zpívá v novém videoklipu o své generaci

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po veleúspěšné Nafrněné přichází stoupající hvězda české hudební scény Barbora Poláková s novým singlem z debutového alba. Ten nese název Generace a vznikl k němu zbrusu nový videoklip.

Zpěvačka, herečka a moderátorka Barbora Poláková prožívá velmi úspěšné období. Od té doby, co zveřejnila v srpnu minulého roku videoklip ke svému prvnímu singlu Nafrněná, získává jedno ocenění za druhým. Mimo jiné i Anděly za Skladbu roku i Objev roku. V listopadu pak vydala svou debutovou eponymní desku, která kromě zmiňované Nafrněné obsahuje i její starší hit Kráva. Do toho všeho stihla porodit i dceru Ronju, kterou vychovává se svým přítelem, hercem Pavlem Liškou.

Svou první deskou zabodovala jak u fanoušků, tak u hudebních kritiků. Zpěvačka si zakládá především na trefných textech, ve kterých si ze sebe dokáže udělat srandu a pohlíží na svět s nadhledem a ironií. Jinak tomu není ani u písně Generace, ke které byl zveřejněn zbrusu nový videoklip. V něm si kromě Polákové zahrálo mnoho herců a kolegů řadících se do stejné generace jako ona. O té zpívá mimo jiné jako o závislé na práškách, depresivní, zrychlené a ztracené.

Režie a scénář videoklipu mají na svědomí Tereza Kopáčová a samotná Poláková. Kamery se ujal Pavel Berkovič. Text k písni Generace si také složila sama populární zpěvačka. S hudbou ji pak pomohl Filip Kaňkovský a Jan P. Muchow. Video samotné není nijak složité, nicméně velmi trefně odráží text písně a je vkusné a nápadité. Generace pravděpodobně úspěch Nafrněné zopakovat nedokáže, nicméně má opět potenciál oslovit fanoušky nejen „ztracené“ generace, o které zpěvačka zpívá. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!