Debbi chystá třetí album. Pilotní singl zní slibně

Debbi chystá třetí album. Pilotní singl zní slibně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rusovláska Debbi už dávno není tou rozvernou teenagerkou, která zpívala veselé popěvky. Novým singlem Hard To Believe ukazuje, že dospěla ve vyzrálou zpěvačku, která ví, co se děje v mezinárodním popu a zároveň neztrácí svůj hudebnický cit.

Když vydala v sedmnácti letech hit Touch The Sun, za který obdržela Anděla, bylo Debbi všude plno. Zpěvačka ale nic neuspěchala a místo toho, aby chrlila jednu obdobnou písničku za druhou, se rozvíjí postupně. Po debutu plném rozverných melodií před třemi lety následovalo album Love, Logic & Will, kterému dominovaly silné popové melodie, jež následně oblékla do akustického kabátu v projektu G2 Acoustic Stage. Chystané třetí album pro ni ale podle úvodní ochutnávky bude nejspíš znamenat další velký milník.

Na novince tentokrát nespolupracuje se strůjcem svých největších hitů Martinem Ledvinou, ale s Dušanem Neuwerthem, který má ve svém profesním životopise zapsaná jména jako Kryštof, Tata Bojs nebo Sunshine. A jak je patrné ze singlu Hard To Believe, společně se jim daří zachytit, co se v současnosti děje na zahraniční popové scéně a naplno využít zpěvaččin jedinečně zabarvený hlas.

Skladba, kterou pro Debbi napsal a zároveň jí v ní pěvecky vypomohl Marcell, frontman No Distance Paradise, vyniká především vokální i muzikantskou přirozeností. Spojení obou hlasů i gospelový feeling dává dohromady výsledek čistý a autentický, moderním zvukem by se singl neztratil ani v zahraničí. Svěžest a umělecká svoboda, která z novinky srší, prostoupila i do doprovodného, letně pojatého klipu, který režíroval Ondřej Urbanec.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Debbi

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!