Nejnovější články » Hudební novinky

Us The Duo chystá svůj první samostatný pražský koncert. Představí na něm nové album

30.5.2016,

Na svůj první samostatný pražský koncert se chystá americká manželská dvojice Us The Duo. Ta potěší české fanoušky vystoupením v rámci turné Just Love. Přestože se koncert plánuje až na říjen, skupinu si budou moci užít i návštěvníci koncertu Pentatonix, před nimiž vystoupí Us The Duo jako předskokané.

Samostatný koncert americké formace Us The Duo proběhne 15. října v pražském Lucerna Music Baru. Do něj doveze populární duo nejen svou energickou show, ale také nové album. V pořadí již třetí studiová deska ponese název Just Love a vyjde 22. července tohoto roku.

Napsali jsme spoustu písní o našem vztahu a o lásce. Na tomto albu je obsažena naše stinnější stránka a vyrovnáváme se na něm s mnoha věcmi, kterými jsme si v minulosti museli projít. Doufáme, že lidé pochopí, že jsme hudbu tvořili z celého srdce,“ představuje album Carissa Alvarado, která tvoří duo spolu se svým mužem Michaelem.

Předprodej vstupenek startuje 2. června v 10 hodin. K sehnání budou v běžných internetových předprodejích i na oficiálních stránkách pořadatelské agentury Fource Entertainment za cenu 490 korun.