Nejnovější články » Hudební novinky

Americká zpěvačka Melanie Martinez poprvé potěší pražské publikum

25.5.2016,

Teprve jednadvacetiletá extravagantní zpěvačka Melanie Martinez, která se proslavila během třetí řady americké talentové show The Voice, vystoupí vůbec poprvé v České republice. Českému publiku přijede představit své debutové album nazvané Cry Baby, ze kterého pochází i singl Pity Party, který má na Youtube miliónová zhlédnutí.

První pražský koncert zpěvačky Melanie Martinez se uskuteční 12. listopaduLucerna Music Baru. Internetový předprodej vstupenek odstartuje 27. května v 10 hodin dopoledne. V něm seženou zájemci lístek za 690 korun. Pro ty největší fanoušky však bude připraven i speciální meet&greet baliček, který stojí 2390 korun, ale v jehož rámci se mohou návštěvníci s Melanie setkat i osobně.

Americká zpěvačka a textařka Melanie Martinez je důkazem, že i komerční talentové soutěže mohou objevit zajímavé, originální interprety. Populární Newyorčanka se v roce 2012 zúčastnila soutěže The Voice, kterou sice nevyhrála, ale dokázala si prostřednictvím ní slibně rozjet kariéru.

Své debutové EP se skladbou Dollhouse vydala zpěvačka v dubnu roku 2014 a do dnešního dne stihl populární singl sesbírat téměř 46 miliónu zhlédnutí na Youtube. Neméně úspěšným se stalo i její debutové album Cry Baby, na kterém spolupracovala třeba s Karou DioGuardi, která je mimo jiné i autorkou hitů pro Pink či Adama Lamberta.