Americká zpěvačka Melanie Martinez poprvé potěší pražské publikum

Americká zpěvačka Melanie Martinez poprvé potěší pražské publikum

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Teprve jednadvacetiletá extravagantní zpěvačka Melanie Martinez, která se proslavila během třetí řady americké talentové show The Voice, vystoupí vůbec poprvé v České republice. Českému publiku přijede představit své debutové album nazvané Cry Baby, ze kterého pochází i singl Pity Party, který má na Youtube miliónová zhlédnutí.

První pražský koncert zpěvačky Melanie Martinez se uskuteční 12. listopaduLucerna Music Baru. Internetový předprodej vstupenek odstartuje 27. května v 10 hodin dopoledne. V něm seženou zájemci lístek za 690 korun. Pro ty největší fanoušky však bude připraven i speciální meet&greet baliček, který stojí 2390 korun, ale v jehož rámci se mohou návštěvníci s Melanie setkat i osobně.

Americká zpěvačka a textařka Melanie Martinez je důkazem, že i komerční talentové soutěže mohou objevit zajímavé, originální interprety. Populární Newyorčanka se v roce 2012 zúčastnila soutěže The Voice, kterou sice nevyhrála, ale dokázala si prostřednictvím ní slibně rozjet kariéru.

Své debutové EP se skladbou Dollhouse vydala zpěvačka v dubnu roku 2014 a do dnešního dne stihl populární singl sesbírat téměř 46 miliónu zhlédnutí na Youtube. Neméně úspěšným se stalo i její debutové album Cry Baby, na kterém spolupracovala třeba s Karou DioGuardi, která je mimo jiné i autorkou hitů pro Pink či Adama Lamberta.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Melanie Martinez

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!