Poetika - nový český hudební objev představuje debutový singl

Poetika - nový český hudební objev představuje debutový singl

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Láska k hudbě svedla dohromady tři kluky z Vysočiny. Talentované muzikanty, u kterých bylo jen otázkou času, kdy se jejich cesty protnou - textař a rapper Eduard Rovenský alias Packet (Velká Bíteš) už nějakou dobu natáčel a vystupoval se skladatelem, instrumentalistou a producentem Danem "Aerah" Hrdličkou (Žďár nad Sázavou).

Po osudovém setkání s textařem, hudebním skladatelem a především zpěvákem Ondřejem Brejškou (Velké Meziříčí) bylo jasno. Vzniklo nové uskupení. Dali si jméno Poetika a začali pracovat na autorském materiálu.

Výsledky svého úsilí poslali na posouzení do nahrávací společnosti SinglTon (v současnosti zastupují např. kapelu Jelen, zpěvačku Debbi, rappera Lipa, K. M. Tichou nebo Davida Stypka). Odpověď přišla obratem. Během dvou osobních setkání se společně domluvili na spolupráci a v těchto dnech má premiéru jejich první singl pojmenovaný Zkouším žít.

"S Danem Hrdličkou hudebně spolupracujeme už téměř 8 let, ale až s příchodem Ondřeje Břejšky se z nás stalo kompletní hudební uskupení. Myslím, že díky Ondrově zpěvu jsme teď daleko kompaktnější a je to cítit i na odezvě posluchačů. Je super pracovat na tom, co tě baví a dává tvému životu smysl. To, že můžeme dělat muziku, bereme jako velké privilegium," zaznělo od rappera Poetiky Eduarda Rovenského.

Co na Poetiku říkáte? Zrodila se nám nová hvězda?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!