Velké slevy na vstupenky jsou odměnou pro diváky. Chystají se jubilejní reprízy Kapky medu pro Verunku a Sněhové královny!

Velké slevy na vstupenky jsou odměnou pro diváky. Chystají se jubilejní reprízy Kapky medu pro Verunku a Sněhové královny!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rodinný muzikál z produkce Pixa-Pro Sněhová královna v hlavní roli s Dagmar Patrasovou, Mahulenou Bočanovou a Sabinou Laurinovou oslaví v nejbližších dnech 100. reprízu svého uvedení v Divadle Hybernia. Shodou okolností další rodinný muzikál ze stejné produkce, Kapka medu pro Verunku, oslaví svou 130. reprízu.  Takové výročí se musí oslavit, řekli si tvůrci a připravili velkou slevovou akci na každou vstupenku zakoupenou v předprodeji.

"Pro naše diváky jsme připravili několik zajímavých akcí", sděluje producentka muzikálů Lenka Pixová. "Můžete využít speciální dárek - slevové kódy, které uplatníte na našich stránkách www.muzikalyprodeti.cz. Po objednání vstupenek stačí zadat promokód - KAPKA130 a nebo SNEHOVKA100. Z každé vstupenky vám bude odečtena sleva 130, resp. 100 Kč. Kód musíte zadat tolikrát, kolik vstupenek si objednáte."

Kromě výše uvedených slev připravuje produkce Pixa-Pro také Dětský den v Loděnici Trója. Vstupné na tuto akci je zdarma a návštěvníci se mohou těšit na hry, soutěže, skákací hrad a malování na obličej v duchu muzikálových pohádek.

Kromě toho na dětském dni vystoupí bezmála 30 účinkujících ze zmíněných muzikálu, jmenujme Michaelu Kuklovou, Míšu Noskovou, Davida Gránského, Bořka Slezáčka, Sabinu Laurinovou, Ivanku Korolovou, Brigitu Cmuntovou, Petra Macháčka a dětský pěvecký sbor Coro Piccolo.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!