Nejnovější články » Hudební novinky

Twenty One Pilots vyprodali Forum Karlín během několika hodin. Koncert se přesouvá do větší haly

20.5.2016,

Jak se dalo očekávat, o koncert populárního amerického dua Twenty One Pilots, který se má uskutečnit v listopadu v pražském Foru Karlín, je neuvěřitelný zájem. Fanoušci kapely vyprodali vstupenky během několika hodin. A proto se očekávané vystoupení přesouvá do větších prostor Tipsport Areny.

Twenty One Pilots se do Prahy vrací po několika měsících. Jejich únorový koncert v Lucerna Music Baru byl totálně vyprodaný a Tyler Joseph a Josh Dun sklidili od fanoušků obrovský aplaus. Nyní je Praha na seznamu evropských zastávek turné Emøtiønal Røadshøw, jehož americké koncerty jsou již beznadějně vyprodané. V rámci turné mělo duo Twenty One Pilots vystoupit 4. listopadu v pražském Foru Karlín. Datum se nemění, jen se koncert přesouvá do větší Tipsport Areny.

Fanoušci, kteří již lístek zakoupený mají, se nemusí bát. Jejich vstupenka totiž zůstává v platnosti i do Tipsport Areny. Vstupenky do Fora Karlín mají v Tipsport Areně charakter lístku na stání, pokud si ji chtějí zájemci upgradovat na sezení, mohou tak učinit 23. a 24. května na emailu ticket@ticketpro.cz.

Další vstupenky jdou do prodeje 25. května v 10 hodin. K zakoupení budou v internetových předprodejích sítí Ticketpro a Ticketportal v cenovém rozmezí od 890 do 1590 korun.