Twenty One Pilots vyprodali Forum Karlín během několika hodin. Koncert se přesouvá do větší haly

Twenty One Pilots vyprodali Forum Karlín během několika hodin. Koncert se přesouvá do větší haly

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jak se dalo očekávat, o koncert populárního amerického dua Twenty One Pilots, který se má uskutečnit v listopadu v pražském Foru Karlín, je neuvěřitelný zájem. Fanoušci kapely vyprodali vstupenky během několika hodin. A proto se očekávané vystoupení přesouvá do větších prostor Tipsport Areny.

Twenty One Pilots se do Prahy vrací po několika měsících. Jejich únorový koncert v Lucerna Music Baru byl totálně vyprodaný a Tyler Joseph a Josh Dun sklidili od fanoušků obrovský aplaus. Nyní je Praha na seznamu evropských zastávek turné Emøtiønal Røadshøw, jehož americké koncerty jsou již beznadějně vyprodané. V rámci turné mělo duo Twenty One Pilots vystoupit 4. listopadu v pražském Foru Karlín. Datum se nemění, jen se koncert přesouvá do větší Tipsport Areny.

Fanoušci, kteří již lístek zakoupený mají, se nemusí bát. Jejich vstupenka totiž zůstává v platnosti i do Tipsport Areny. Vstupenky do Fora Karlín mají v Tipsport Areně charakter lístku na stání, pokud si ji chtějí zájemci upgradovat na sezení, mohou tak učinit 23. a 24. května na emailu ticket@ticketpro.cz.

Další vstupenky jdou do prodeje 25. května v 10 hodin. K zakoupení budou v internetových předprodejích sítí Ticketpro a Ticketportal v cenovém rozmezí od 890 do 1590 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!