Již zítra vystoupí v Praze angličtí Mumford & Sons

Již zítra vystoupí v Praze angličtí Mumford & Sons

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Anglická kapela Mumfords & Sons, která je pověstná svými energickými písněmi i nabitou show, dorazí již v pátek 20. května do pražské O2 areny. Návštěvníkům přijíždí představit svou nejnovější desku Wilder Mind, kterou vydala minulý rok.

Skupina Mumford & Sons vznikla teprve roku 2007, kdy ji založila čtveřice multiinstrumentalistů, kteří se střídají ve hře na kytaru, bubny, klávesy i baskytaru. V písních nechybí ale ani tradiční folkové nástroje jako banjo či mandolína. Jejich hudba obsahuje originální kombinaci folku, rocku i bluegrass. V listopadu 2008 vydala kapela své první EP s názvem Love Your Ground a okamžitě se o ní začalo mluvit.

V současné době má kapela na svém kontě již tři studiová alba, z nichž pochází několik hitů, které kapelu proslavily po celém světě. Prorazit se jim povedlo hned s prvním singlem Little Lion Man z debutového alba. Neméně úspěšné jsou ale i jejich další songy jako I Will Wait, Beliave či Babel.

Pokud ještě nemáte vstupenku a chtěli byste na koncert zajít, nemusíte mít strach. Lístky jsou totiž stále ještě k dispozici. Seženete je v internetovém předprodeji sítě Ticketportal. Nejlevnější vstupenku seženete za 990 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Mumford & Sons

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!