Britští Coldplay nahráli nový videoklip. Je k singlu Up&Up

Britští Coldplay nahráli nový videoklip. Je k singlu Up&Up

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zbrusu nový videoklip kapely Coldplay vytvořilo tvůrčí duo Vania Heymann a Gal Muggia, kteří patří k nové generaci výtvarných umělců. To je na videoklipu velmi vidět, divákům totiž originální video přináší skutečně působivou surrealistickou koláž.

Vania Heymann není rozhodně žádný začátečník. V roce 2014 bodoval na britských cenách SHORTS Awards, během kterých si obnesl ocenění za objev roku mezi režiséry. Prestižní cenu získal také na festivalu v Cannes. Mimo jiné je i autorem prvního autorizovaného videoklipu ke skladbě Like A Rolling Stone od Boba Dylana. Ten byl vyhlášen časopisem Time jako hudební videoklip roku. Bohaté zkušenosti má také Gal Muggia.

Singl Up&Up pochází z nejnovější desky kapely Coldplay, která vyšla na konci minulého roku. Jedná se již o sedmou studiovou desku této populární londýnské čtveřice. Od prosince se jí prodalo po celém světě přes tři a půl milionů kopií.

Kapela Coldplay vznikla v roce 1997 a postupem času si získávala publikum po celém světě. Je držitelkou několika prestižních hudebních cen. Získala již šest Brit Awards i sedm prestižních cen Grammy. Coldplay jsou jednou z nejprodávanějších kapel světa. V současné době propagují své nejnovější album na světovém turné, které se na konci května přesune na evropský kontinent. Kromě toho je čekají i čtyři vyprodaná představení ve Wembley i vystoupení na legendárním festivalu Glastonbury. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Coldplay

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!