Šestý ročník IsaraFestu nabídne den ve znamení folku a pohody

Šestý ročník IsaraFestu nabídne den ve znamení folku a pohody

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


I letos se mohou fanoušci malých pohodových festivalů těšit na mladoboleslavský IsaraFest, který pořádá kapela Isara a Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením. Návštěvníci si tak opět užijí folkovou hudební nálož i bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.

Šestý roční IsaraFestu odstartuje v neděli ve 13:00. Jeho dějištěm se stane zahrada mladoboleslavského Centra 83, příspěvkové organizace poskytující sociální služby. Návštěvníci si tak mohou užít pohodový garden-party festival, během něhož vystoupí hned devět hudebních interpretů.

Hlavní hvězdou festivalu se opět stane pořádající skupina Isara, v jejichž písních dochází ke kombinaci folku s rockem a world music. Dorazí také folková kapela Zhasni z Nového Boru i zpěvačka Martina Trchová. Program pak doplní formace Fork Road, Rookery a Durmančiny Bylinky. Zahrají také Straníci s Mírou Ošancem a návštěvníky potěší i zpěvačka Jana Šteflíčková či zpěváci Slávek Janoušek a Luboš Vondrák.

Kromě hudby se mohou návštěvníci těšit na bohatý doprovodný program. Pro děti bude připraven skákací hrad i vystoupení dětských tanečních souborů. Vstupenky seženete za cenu 199 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!