Do Prahy zavítá nejvyšší muž na Zemi. The Tallest Man on Earth zahraje v Lucerna Music Baru

Do Prahy zavítá nejvyšší muž na Zemi. The Tallest Man on Earth zahraje v Lucerna Music Baru

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Švédský písničkář a textař Kristian Matsoon, který vystupuje pod pseudonymem The Tallest Man on Earth, přijede potěšit české publikum. V Praze představí svou poslední desku Dark Bird Is Home, která vyšla před rokem jako jeho čtvrté studiové album.

Koncert švédského hudebníka The Tallest Man on Earth se uskuteční 12. září v pražském Lucerna Music Baru. Návštěvníci se mohou těšit nejen na písně z nejnovější desky, ale také na starší hity z předchozích alb.

Album Dark Bird Is Home je zatím nejosobitější a nejpřímočařejší deska, kterou The Tallest Man on Earth vydal. Je ještě hlubší a temnější než alba předchozí. Texty jsou jednou uklidňující, následně zase zneklidňující, stejně jako zpěvákům přednes a hudba. Dark Bird Is Home je plná protikladů. Obsahuje jak ty nejhlasitější a nejsuverénnější skladby, tak i ty nejtišší a nejcudnější písně.

Během turné, na kterém The Tallest Man on Earth svou poslední desku představuje, si na pódium vůbec poprvé přibere i doprovodnou kapelu. Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici ve všech běžných internetových předprodejích za cenu 490 korun. Na místě si pak zájemci ještě o stovku připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!