Na prvního máje do kina za padesátku!

Na prvního máje do kina za padesátku!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


První květnový den bude v síti kin Cinema City, Cinestar a Premiere Cinemas ve znamení Levné neděle. Již tradiční akce s výprodejem aktuálních filmových hitů srazí ceny lístků na příjemných 50 korun (IMAX za 60 korun, 3D za 100 korun).

Sváteční konec týdne je tedy příležitostí, jak dohnat snímky, které hýbou kinosály u nás i v zahraničí. Na pomoc, jak z finančního minima vytěžit maximum filmového zážitku, přinášíme stručný přehled filmů, které jsou v kurzu.

Adaptaci slavného románu Rudyarda Kiplinga natočil Jon Favreau. Mauglí se neztratil v džungli stejně tak jako v tržbách. Celosvětově se drží na první pozici. Knihu džunglí mohou diváci vidět ve 2D, 3D s titulky i dabingem. IMAX verzi pak pouze v češtině. Tu pravou nostalgii přinášejí šestí Básníci Dušana Kleina. Film Jak básníci čekají na zázrak postaví lékaře-poetu Štěpána Šafránka do role ovdovělého otce. Poezii stárnutí napomohou i přátelé Kendy a Karas.

Kdo ještě neviděl souboj Batmana se Supermanem, ať vyrazí na DC komiksovku s podtitulem Úsvit spravedlnosti. I přes smíšené recenze je souboj titánů jedním z nejdiskutovanějších filmů letošního jara. A možná přijde i Wonder Woman. I v aktuálním programu kin najdeme klasického hrdinu smolaře, který se navzdory osudu nesmazatelně zapíše do historie. Orel Eddie za pomoci Hugha Jackmana skáče i v tuzemských kinosálech.

Praktiky v českých domácnostech 21. století odhalí film Radka Bajgara. S hvězdným obsazením patří Teorie tygra k příjemným překvapením z českého rybníčku. Odpověď na otázku, co dělá komiksový Thor neválčí-li po boku Avengers, přináší volné pokračování Sněhurky a Lovce. V Zimní válce se Chris Hemsworth ohání sekyrou už bez Sněhurky, zato s posílenou hereckou sestavou.

Recenze dalších zajímavých titulů v kinech si můžete přečíst v sekci Filmové novinky. Multikina pojedou na plné obrátky a na Vás už je jen výběr. Už víte, na který film vyrazíte?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!