Osobití Ben Harper & The Innocent Criminals chystají svůj historicky první český koncert

Osobití Ben Harper & The Innocent Criminals chystají svůj historicky první český koncert

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americký zpěvák a textař Ben Harper spojil opět síly se skupinou The Innocent Criminals. Společně nabízí osobité propojení rocku, blues, folku a R&B. To si budou moci užít návštěvníci i naživo, protože formace se vydává opět na koncertní pódia. V rámci evropského turné tentokrát neminou ani Prahu, kam dorazí koncertovat vůbec poprvé.

Ben Harper a skupina The Innocent Criminals se poprvé představí naživo českým fanouškům 28. září, kdy vystoupí v pražském Foru Karlín. S sebou dovezou zbrusu novou desku, která vyšla 8. dubna a nese název Call It What It Is. Ta vyšla po dlouhých devíti letech od jejich posledního společného počinu.

Innocenc Criminals fungují od roku 1993 a velmi často byli součástí většiny projektů právě Bena Harpera. Tato nápaditá spolupráce trvala až do roku 2008. Jejich propojením vznikly i desky, jako jsou Fight For Your Mind, The Will to Live, Burn to Shine, Diamonds on the Inside a Lifeline, která získala dokonce nominaci na Cenu Grammy v roce 2007. Zároveň se jednalo také o na dlouhou dobu poslední společné dílo. Poté se skupina na několik let odmlčela a ztratila se z hudební scény.

Jejich společné koncerty se vyznačují strhujícím energickým vystoupením a neobvyklými hudebními čísly. Pokud si nechcete nechat tuto strhující show ujít ani vy, lístky na koncert seženete v internetovém předprodeji sítě Ticketpro. Jednu vstupenku koupíte za cenu 990 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Ben Harper

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!