Již dnes ovládnou Prahu Hollywood Undead. Doprovodí je Attila

Již dnes ovládnou Prahu Hollywood Undead. Doprovodí je Attila

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražské Forum Karlín čeká již dnes 2. dubna pořádný rappový, rockový a metalový nářez. Právě zde totiž vystoupí úspěšná americká rap-rocková formace Hollywood Undead. S nimi vystoupí jako speciální host death metalová kapela Attila.

Hollywood Undead přijíždí do Prahy představit svou poslední studiovou desku Day of the Dead, jež spatřila světlo světa v březnu minulého roku. Forum Karlín a jeho návštěvníky tak dnes čeká bouřlivá show, během které nebudou chybět speciální masky, které kapela během vystoupení používá.

Americká kapela vznikla roku 2005 v Los Angeles. Proslavila se hned prvním albem Swan Songs, které propagovala na turné spolu s ještě neznámým Skrillexem. Postupem času se stala tato netuctová formace velmi populární a vyšvihla se dokonce na přední příčky hudebních žebříčků. Srovnávána byla s takovými hvězdami jako Linkin Park či Black Sabbath.

Během večera vystoupí jako speciální host americká death metalová partička Attila. Kapela známá svou velkou dávkou sebeironie nazývá svůj hudební styl jako party metal a své bouřlivé písně doprovází absurdními texty.

Pokud jste se rozmysleli, že chcete koncert vidět, až nyní, nemusíte zoufat. Vstupenky budou totiž k dispozici i na místě. Za jeden vstup zaplatíte 850 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Hollywood Undead

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!