Škworové mají problém! Představili nový videoklip 80%

Škworové mají problém! Představili nový videoklip

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Populární česká rocková kapela Škwor představila svým fanouškům nejnovější videoklip. Ten nahrála k písni „Máme tu problém“ z posledního alba nazvaného Hledání identity. Z něho už má svůj videoklip první singl „Kolikrát…“.

Nový videoklip má na svědomí společnost 68 Pictures, která stojí i za oficiálním videem k písni „Síla starejch vín“, který má v současnosti na Youtube již téměř tři miliony zhlédnutí. Kapela Škwor tak opět vsadila na osvědčené trio, které tvoří režisér Martin Linhart, scénárista Martin Trnka a kameraman Martin Klimpar.

V hraném videoklipu vystupují jak samotná kapela, tak také herci. Vypráví příběh o rozpadu rodiny, o hádkách a o tom, jak těžká je tato situace především pro malé děti. Příběh tak dokonale koresponduje s textem písně „Máme tu problém“, umocňuje její smutné vyznění.

Skupina Škwor v současné době objíždí česká a moravská města v rámci své jarní Hledání IDentity tour, na které kromě nových písní z poslední desky nabízejí návštěvníkům i ověřené pecky své dlouhé hudební kariéry. Nejbližší koncert se uskuteční již 2. dubna ve Vimperku. Následovat bude Děčín (15. dubna), Kadaň (16. dubna) a Jindřichův Hradec, kde své turné zakončí 22. dubna. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Škwor

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!