Hvězdný Paul McCartney potvrdil koncert v České republice! Dorazí již v červnu

Hvězdný Paul McCartney potvrdil koncert v České republice! Dorazí již v červnu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Paul McCartney, britský zpěvák a bývalý člen legendární kapely The Beatles, dorazí konečně opět do České republiky. Stane se tak po celých 12 letech. Jeho poslední koncert se u nás uskutečnil totiž již v roce 2004. Můžeme tudíž již nyní říct, že se jedná o jednu z nejočekávanějších hudebních událostí roku.

Pražský koncert, který se uskuteční 16. června 2016 v O2 areně, proběhne v rámci světového turné One On One, v rámci něhož nabídne zpěvák návštěvníkům nové písně i notoricky známé hity. Vstupenky seženou zájemci v internetovém předprodeji sítě Ticketportal v rozmezí od 1690 do 3990 korun. Oficiální předprodej startuje ale až 1. dubna odbitím 10 hodiny dopolední. Právě přednostního nákupu pak mají členové fan klubu a Live Nation klubu.

Koncert slibuje nápaditou scénu, které budou dominovat velkoplošné projekce, ale i světelnou show s lasery. Paul McCartney během téměř tříhodinového koncertu nabídne návštěvníkům průřez svojí bohatou hudební kariérou – chybět tak nebudou jeho písně jako sólového umělce, ale také hity kapel Wings či Beatles. Organizátoři slibují ale i hudební překvapení.

Paul McCarney má za sebou rozsáhlé světové turné Out There, v rámci něhož odehrál 27 koncertů ve 22 městech po celém světě – mezi nimi byl i jihokorejský Soul, kde vystoupil vůbec poprvé. Nyní přijíždí překvapit i české fanoušky!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Paul McCartney

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!