Vokální Pentatonix vyjíždí na světové turné. Zastaví se i v Praze

Vokální Pentatonix vyjíždí na světové turné. Zastaví se i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Fenomenální americká vokální skupina Pentatonix se po dvou letech opět vrátí do České republiky. V rámci rozsáhlého The World Tour 2016 dorazí do pražského Fora Karlín, kam s sebou dovezou i speciálního hosta – americkou dvojici Us The Duo.  

Pentatonix je a capella pěti vokalistů, jejíž písně jsou často přebrané od jiných autorů. Základ kapely vytvořili tři kamarádi, kteří vešli do povědomí coverem k písni Telephone od zpěvačky Lady Gaga. Na americkou hudební scénu se jim ale podařilo prorazit až v roce 2011, kdy vyhráli americkou talentovou soutěž, kvůli níž se rozrostli na kvintet.

Během vystoupení využívají Pentatonix pouze možnosti svého vlastního hlasu, nepoužívají žádné hudební nástroje. Díky vlastnímu hlasovému rozsahu a beatboxu vytvářejí originální podání známých songů. Kapela má na svém kontě již několik zlatých a platinových desek a dvě ceny Grammy.

Koncerty Pentatonix bývají beznadějně vyprodané všude po světě. Zda je i v Praze přivítá vyprodané Forum Karlín, se uvidí až 9. června. Vstupenky jsou ale již nyní k dispozici v internetovém předprodeji. Cena jednoho lístku činí 790 korun.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Pentatonix

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!