Kapela Jelen představuje nový singl a videoklip

Kapela Jelen představuje nový singl a videoklip

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skladbu Vlčí srdce od početné kapely Jelen si oblíbilo během podzimního turné mnoho fanoušků, kteří ji mohli slyšet vůbec poprvé naživo. Nyní už vychází jako oficiální singl. Zároveň s ní byl dnes premiérově zveřejněn nový animovaný videoklip.

„Vlčí srdce je píseň především o svobodě. Ale i o tom, že zároveň chceme všichni někam patřit. A samozřejmě o kořenech, které jsou pro naši kapelu – nejen v muzice – dost zásadní téma,“ říká o novém singlu frontman Jindra Polák. Ten spolu s kapelou nahrává v současné době druhou studiovou desku, na níž se objeví právě i singl Vlčí srdce. Ten si ale již nyní mohou přehrát fanoušci na Youtube či dalších internetových hudebních službách jako Spotify.

Kapela minulý rok vyhlásila soutěž o vstupenky na koncerty, během které jí došlo mnoho coververzí zmiňovaného Vlčího srdce. „Naši fanoušci se toho chopili a strhla se lavina různých videí od čistě domácích po skoro profi klipy. Když to zkrátím, tak výsledek je ten, že si s námi naši talentovaní fanoušci Vlčí srdce na vybraných koncertech zazpívají ve finále koncertu,“ řekl ještě před podzimním turné pro Informuji.cz Jindra Polák.

Mezi coververzemi se objevilo také video od studentek Katrin Bittnerové a Ivany Beranové, které navrhly k Vlčímu srdci krátké animované video, jenž však skupinu zaujalo natolik, že je požádala o vytvoření celého klipu. Jak tato spolupráce dopadla, se můžete podívat již nyní. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!