Rod Stewart přijede v listopadu poprvé do České republiky

Rod Stewart přijede v listopadu poprvé do České republiky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární britský zpěvák Rod Stewart právě oznámil termíny koncertního turné From Gasoline Alley to Another Country Hits 2016, které přinese největší hity od roku 1970 až do roku 2016. Jednou z jeho evropských zastávek bude i Praha, kam dorazí počátkem listopadu tohoto roku.

Rodova koncertní vystoupení jsou jedinečným a silným zážitkem, stejně jako jeho nejnovější, v pořadí již devětadvacáté album Another Country, které vyšlo loni v říjnu a bylo kritikou velmi kladně přijato. Album bylo oceněno platinovou deskou a v Británii vystoupalo na druhé místo hitparádového žebříčku.

Fanoušci dostanou na koncertech šanci si naživo vychutnat klasické i nové hity, jako jsou You Wear It Well, Maggie May, Da Ya Think I’m Sexy, Baby Jane, The First Cut Is The Deepest, I Don’t Want To Talk About It, Tonight’s The Night, The Killing Of Georgie a Sailing, ale samozřejmě se dostane i na skladby z jeho posledních úspěšných titulů Time a Another Country.

Vstupenky na show, která se uskuteční 7. listopadu v pražské O2 areně, bude možné koupit od 19. února v síti Ticketportal a zaplatíte za ně od 1 890 do 2 990 Kč. Pokud jste členy klubu Live Nation, budete si je moci pořídit již o dva dny dříve. Předprodej v rámci tohoto klubu začne již 17. února, úderem 10 hodiny dopolední.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Rod Stewart

Místo konání: O2 arena

Více o akci...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!