Dánská senzace Lukas Graham pobláznila (nejen) celou Anglii

Dánská senzace Lukas Graham pobláznila (nejen) celou Anglii

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Dánská soul-popová skupina Lukas Graham si připisuje jedno velké vítězství. Se svým singlem 7 Years dobyla britský singlový žebříček!

Lukas Graham se sice prezentují jako kapela, zásadní postavou a vůdčí osobností souboru, která projektu dala jméno, je ale zpěvák a skladatel Lukas Graham. Písničkář, jenž vyrůstal v kodaňské umělecké komunitě Christiania, začínal jako herec, brzo však u něj převládla touha být muzikantem. Loni podepsal smlouvu s nadnárodním vydavatelstvím a hned si řekl o pozornost amerických posluchačů. Singl 7 Years za oceánem atakuje nejvyšší příčky všemožných žebříčků včetně ostře sledovaného přehledu rádiově nejúspěšnějších písní Top 40.

Jak dokazuje aktuální singlová hitparáda z Anglie, popularita nahrávky nyní rapidně roste také v Evropě. Kromě Velké Británie singl dosáhl na nejvyšší příčku prodejních i rádiových hitparád již i v Rakousku, Švédsku, Holandsku, Belgii a Dánsku. V mnoha dalších zemích tuto příčku velmi nebezpečně atakuje. Nezbývá než se těšit na 25. březen, kdy u labelu Warner Music vyjde nové album této čtyřčlenné kapely.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!