Britské duo Disclosure zrušilo pražský koncert kvůli bezpečnosti. Fanoušci zůstali stát před halou

Britské duo Disclosure zrušilo pražský koncert kvůli bezpečnosti. Fanoušci zůstali stát před halou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Disclosure měli 14. února předvést českým fanouškům nové album. Návštěvníci však museli zůstat stát před Malou sportovní halou. Koncert byl totiž na poslední chvíli zrušen, jelikož se organizátoři i kapela obávali o bezpečí fanoušků.  Během zkoušek objevili údajně problémy s elektroinstalací.

„S velkou lítostí musíme oznámit, že show v Malé sportovní hale v Praze se dnes večer neuskuteční. Neúnavně jsme dnes pracovali s místem a promotérem a udělali vše, co je v našich silách, abychom se pokusili vyřešit problém s místem tak, aby bylo bezpečné pro pokračování show, ale bohužel nemůže dojít k jejímu uskutečnění. Bezpečnost našich fanoušků je pro nás prioritou číslo jedna a chceme, aby bylo jasné, že nikdy nebudeme ohrožovat naše fanoušky kvůli show,“ vyjádřili se Disclosure na svých facebookových stránkách.

Pořadatelská agentura Fource vydala podobné prohlášení: „Disclosure a Fource udělali maximum pro to, aby dnešní koncert proběhl, ale z bezpečnostních důvodů ho nelze uskutečnit. Velmi se za tuto situaci omlouváme. Informace o navrácení vstupného přineseme v následujících 48 hodinách. Bezpečnost především.“ Konkrétní hrozby nejsou jasné. „Jde o problémy s místem konání, které jsme nemohli nijak ovlivnit ani předvídat,“ dodává agentura. Za vším pravděpodobně stojí technické nedostatky a problémy staré haly, na které se přišlo během zkoušky.

Stovky fanoušků tak čekaly před Malou sportovní halou naprosto zbytečně. Více informací o vrácení peněz či náhradním termínu by měly být zveřejněny do 48 hodin.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!