Paul van Dyk přijíždí představit nejnovější desku. Vystoupí v Brně

Paul van Dyk přijíždí představit nejnovější desku. Vystoupí v Brně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


O pořádnou hudební párty se přijíždí do Brna postarat hvězda světové taneční scény Paul van Dyk. Akci ve stylu trance a techtrance nabídne populární německý DJ v rámci turné The Politics of Dancing 3, během kterého odehraje vystoupení napříč kontinenty.

České fanoušky potěší Paul van Dyk 26. února v brněnském Boby centru, které nabízí nejen dostatečně velké prostory, ale také kvalitní zvukovou techniku a působivé efekty. Německý DJ dorazí do Brna nejen se svými počítači, gramofony a klávesami, ale také s dalšími hudebníky, kteří se postarají o pořádný taneční nářez. Kromě Paul van Dyka se tak mohou návštěvníci těšit na Michala Poliaka, Martina Grednera, Michaela Buriana, Thomase Coastlineho, Dj Becka, Joa Cormacka a Unbeat. Během show představí návštěvníkům Paul van Dyk nové album The Politics of Dancing 3.

Paul van Dyk je jedním z nejoblíbenějších DJ všech dob, který má na svém kontě více než 3 miliony prodaných desek. „Většina lidí považuje nás dýdžeje za pouhé automaty na míchání hudby, kteří se skutečnou živou muzikou nikdy nepřišli do styku a v životě nedrželi v ruce žádný hudební nástroj. Já se považuju v prvé řadě za muzikanta. Ovládám několik nástrojů a také živé hraní mě strašně baví,“ vysvětluje populární DJ pravděpodobný klíč ke svému úspěchu.

Pokud si nechcete nechat tuto hudební show plnou tanečních rytmů a působivých efektů ujít, měli byste si pořídit vstupenky co nejdříve. Termín koncertu se totiž nezadržitelně blíží. Lístek seženete v předprodeji sítě Ticketpro za cenu 690 korun. K dispozici jsou také speciální VIP a VIP GOLD vstupenky, které zahrnují kromě vstupu na akci také speciální výhody.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Zoner Bobyhall nabízí i další akce

Umělci: Paul van Dyk

Místo konání: Zoner Bobyhall

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!