Jarní Dyzajn market už klepe na dveře

Jarní Dyzajn market už klepe na dveře

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Blíží se jaro a s ním i open-air prodejní výstava autorské tvorby Dyzajn market. O víkendu 19. – 20. března od 10:00 do 19:00 se letos představí přes 200 českých a zahraničních designérů a tvůrců na piazettě Národního divadla. Dyzajn market Jaro je zdarma, bezbariérový a dog-friendly.

„Jsem potěšena, že již šestým rokem můžeme být hlavním prostředníkem a spojovatelem mezi designéry, tvůrci a návštěvníky. Návštěvníkům chceme opět připravit pohodový víkend plný dyzajnu, skvělého jídla, pití, kulturního programu, kreativních workshopů, inspirativních lidí a jejich příběhů,“ říká Terezie Tunková, zakladatelka Dyzajn marketu.

Návštěvníci se mohou těšit na šperky, oblečení, módní doplňky, hračky i na bytové doplňky. Na své si přijdou i chuťové pohárky u skvělého jídla a pití, o které se postarají stálice: VinCaffé, Upekla, I love espresso, chutné burgry a hotdogy Frank´s, ale i nováčci Dyzajn marketu: Janova pec, Herbert sirupy, Creme de la creme a  Martin´s bistro.

V rámci doprovodného kulturního programu se děti i dospělí mohou těšit na představení divadelních spolků Kaká a Buchty a loutky. V sobotu 19. března proběhnou speciální módní přehlídky, DJs nebo koncert Tanity Yankové a Michaela Lužného. V neděli 20. března piazzetu rozehraje a roztančí kapela Olats Otesoc v čele s herečkou, blogerkou a vítězkou Stardance Maruškou Doležalovou.

Co takhle #minidyzajn na zahřátí už v únoru!

Březen tu bude coby dup, ale pro nedočkavce je tu druhý ročník projektu #minidyzajn. V sobotu 20. února se tak v centru Prahy v kavárně kina Ponrepo představí úzký počet vybraných tvůrců a designérů. I zde bude zajímavý doprovodný program s názvem Lunapark filmových vynálezů – krátké filmy a pohádky nejen pro děti. Součástí akce bude také filmový workshop, který hravou formou všechny zájemce zasvětí do tajů kinematografie.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Více o "Dyzajn market"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!