Ewa Farna chystá turné s kapelami Nebe a Support Lesbiens

Ewa Farna chystá turné s kapelami Nebe a Support Lesbiens

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ewa Farna, Nebe a Support Lesbiens vyjedou na společné turné, během kterého vystoupí na pódiích českých a moravských měst se společným programem „On Stage“. Potvrzeno je prozatím devět měst, není však vyloučeno, že se jejich seznam ještě rozšíří.

Turné odstartuje 25. březnaČeské Lípě, poté se kapely přesunou třeba do Krnova, Velkého Meziříčí, Pardubic, Havlíčkova Brodu, Karlových Varů, Mostu či Hodonína. ,,Nikdy jsem neabsolvovala tour s jinými kapelami, jako vždy jsme i loňské akustické turné odjeli samostatně. Pro mě je to tedy vítaná změna. Jelikož se letos nejvíce soustředím na jubilejní oslavu deseti let kariéry, které oslavím velkým koncertem 11.11., nebudu v Čechách na mnoha místech k vidění. Toto turné je tedy jednou z mála příležitostí. Těším se na publikum, těším se na srandu v zákulisí s kapelami a na nevšední zážitek,” říká o chystané tour zpěvačka Ewa Farna.

Kapelu Support Lesbiens nebylo na rozdíl od Ewy Farné minulý rok příliš vidět. Soustředila se totiž především na nové album, které kromě anglických písniček vůbec poprvé obsahuje také české songy. Hudební fanoušci možná znají již videoklip k titulní písni K.I.D., který natočili Support Lesbiens panoramaticky. „Vyjma vystoupení v České televizi a Praze, kde jsme album K.I.D. vloni pokřtili, jsme novou desku naživo zatím nikde nehráli. O to víc se na tento jarní putovní trojkoncert těšíme,” těší se na chystanou koncertní šňůru frontman kapely Czenda Urbánek.

Kromě Ewy Farné a kapely Support Lesbiens se návštěvníkům turné představí také havířovská skupina Nebe, která se letos chystá nahrát své třetí studiové album, ze kterého fanouškům představili již první singl Plášťěnky. “Na Supportech jsme vyrostli, byli to pro mě vlastně s Charlie Straight dvě české anglicky zpívající kapely, které jsem měl fakt hodně rád. Píseň Cliché byla dokonce jedna z prvních písní,  kterou jsme s kapelou hráli,  když jsme začínali a neměli dost své vlastní tvorby při prvních vystoupeních,” nemůže se dočkat společných koncertů frontman kapely Petr Harazin.

Vstupenky na jednotlivé koncerty lze již nyní sehnat nejen v internetových předprodejích.

Potvrzené koncerty turné „On Stage“

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!