Ellie Goulding představuje nový klip a předskokanku českého koncertu v O2 areně

Ellie Goulding představuje nový klip a předskokanku českého koncertu v O2 areně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Anglická popová kráska Ellie Goulding právě dokončuje přípravy na své nadcházející evropské turné, které odstartuje již 21. ledna v německém Hamburku. Ještě předtím ale fanoušky potěšila zbrusu novým videoklipem k písni „Army“ z třetího studiového alba nazvaného Delirium.

Ellie Goulding vstoupila do širšího podvědomí především songem Love Me Like You Do, který se stal soundtrackem očekávaného snímku Padesát odstínů šedi. Získala za něj také dvě nominace v prastižních BRIT Awards. Nyní přijíždí ukázat i do České republiky, že není pouze hvězdou jednoho hitu. Pražský koncert se uskuteční již 30. ledna v O2 areně a poslední lístky jsou stále k dispozici v síti Ticketportal.

Kromě nejnovějšího videoklipu představila Ellie Goulding také předskokanku pražského koncertu. Návštěvníci se mohou těšit na nadějnou zpěvačku s charizmatickým hlasem Saru Hartman, která se před rokem přestěhovala z Ameriky do Berlína, aby zde nastartovala svojí hudební kariéru. Její první singl Monster Lead Me Home sklízí pozitivní ohlasy nejen u fanoušků, ale také u hudebních kritiků. Za necelé dva měsíce od vydání má píseň na Spotify již téměř 4 miliony poslechů.

Praha tak na konci ledna zažije večer dvou zpěvaček, které se rozhodly dělat mainstreamový pop trochu jinak. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Ellie Goulding

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!