Prahu čeká Blackmore’s Night! Vstupenky jsou již v prodeji

Prahu čeká Blackmore’s Night! Vstupenky jsou již v prodeji

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Akustické i elektrické kytary, smyčce, další renesanční hudební nástroje, působivé písně a silný ženský hlas – na to vše se mohou těšit všichni fanoušci Blackmore’s Night, projektu Ritchieho Blackmora, který se po necelém roce opět vrátí do České republiky.

Blackmore’s Night dorazí do Prahy 1. července 2016. Vystoupení, během kterého skupina představí materiál ze všech doposud vydaných desek, se uskuteční ve Velkém sále Lucerny. Vstupenky šly do prodeje právě dnes, 4. ledna, ve 13:00. Seženete je v internetovém předprodeji sítě Ticketpro. Jejich ceny se pohybují v rozpětí mezi 890 až 1590 korun. 

Projekt Blackmore’s Night je součástí světové hudební scény již od roku 1997, kdy se britský kytarista Ritchie Blackmore spojit se svojí partnerkou a americkou zpěvačkou Candice Night. Pomocí zdánlivě rozličných nástrojů a svůdného hlasu Candice vytváří kapela v písních svůj jedinečný styl plný středověkých rytmů, mystiky a energie. Chybět nebudou samozřejmě ani dobové kostýmy.

Blackmore’s Night se do České republiky vrací velmi rádi. Jejich poslední vystoupení proběhlo minulý rok v areálu Pivovarské zahrady v Českém Krumlově. Nyní přijíždí svojí tvorbou potěšit také české hlavní město. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!