Three Days Grace odehrají svůj první samostatný český koncert. Dorazí už v lednu

Three Days Grace odehrají svůj první samostatný český koncert. Dorazí už v lednu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kanadská rocková kapela Three Days Grace navštíví ještě tento měsíc českou metropoli. Po úspěšném premiérovém vystoupení na loňském ročníku festivalu Rock for People 2015 se vrací, aby potěšila své fanynky i fanoušky samostatným koncertem. Na něm je doprovodí jen partička We Are the Ocean.

Koncert Three Days Grace proběhne v pražské Malé sportovní hale 24. ledna 2016. Kapela vystupuje od roku 2014 s novým zpěvákem Mattem Walstem, který nahradil populárního frontmana Adama Gontiera. Ten musel skupinu opustit kvůli špatnému zdravotnímu stavu. Své poslední album vydala v březnu minulého roku. Nese název Human a pochází z něj singly jako Painkiller, I am machine a Human race.

S nejnovější deskou pak vyjela kapela na velké světové turné Human World Tour, v rámci něhož odehrála i koncert na festivalu Rock for People v Hradci Králové. Bylo to vůbec první vystoupení kapely Three Days Grace v České republice. Nyní po necelých jedenácti měsících přijíždějí na své historicky první samostatné české vystoupení. Jako předskokan se představí anglická rocková partička We Are the Ocean.

Vstupenky na koncert jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji. Cena lístku činí 790 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!