Zpěvačka Ellie Goulding zavítá do Prahy s pořádnou dávkou britského popu

Zpěvačka Ellie Goulding zavítá do Prahy s pořádnou dávkou britského popu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na konci ledna zavítá do Prahy anglická hudebnice Ellie Goulding. Mladá zpěvačka, textařka a kytaristka dorazí do O2 areny 30. ledna 2016. Českým fanouškům představí své nejnovější album Delirium, které vydala v listopadu 2015 jako svojí třetí studiovou desku.

Drobná blondýnka Ellie Goulding se vrací do České republiky po necelých třech letech, kdy odehrála své představení v pražském Sasazu. Nyní přijíždí dobýt daleko větší prostory pražské O2 areny v rámci evropského turné, na němž představuje své nové album. "Popisuje dny, kdy jsem neskutečně šťastná a někdy zase přesně naopak. Jsem vlastně pořád ve stavu deliria", vysvětluje název alba Ellie Goulding.

Hvězda Ellie Goulding začala stoupat především díky úspěchu v anketě BBC Sound of 2010 a Brit Awards. V roce 2015 pak bodovala zpěvačka především megahitem Love Me Like You Do, jenž se stal ústředním songem snímku Padesát odstínů šedi. Ze spojení se skotským zpěvákem a producentem Calvinem Harrisem pak vzniky hity I Need Your Love či Outside.

Vstupenky na pražské vystoupení britské zpěvačky jsou stále v prodeji v internetovém předprodeji sítě Ticketportal. Cena lístků začíná na 990 korunách. Za nejlepší místa pak zaplatíte až 1 390 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Ellie Goulding

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!