Američtí Imagine Dragons zahrají v lednu před vyprodanou O2 arenou

Američtí Imagine Dragons zahrají v lednu před vyprodanou O2 arenou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jen pár dní po oslavách nového roku se uskuteční jedna z nejočekávanějších lednových hudebních akcí. Do České republiky dorazí americká kapela Imagine Dragons, kterou zde přivítá vyprodaná O2 arena.

Českým fanouškům přijíždí kapela představit svoji druhou desku „Smoke + Mirrors“, která vyšla 17. února 2015 a ze které pochází velmi úspěšné singly „I Bet My Life“, „Gold“ či „Shots“. Čeští fanoušci se mohou na tyto a mnoho dalších hitů těšit 16. ledna, kdy Imagina Dragons vystoupí v Praze.

Americká kapela zahrála před českým publikem již v roce 2013, kdy odehrála svůj koncert ve vyprodaném Sasazu. Sem se jejich koncert přesunul z původně plánovaného klubu Roxy kvůli nedostatečné kapacitě. Po necelých třech letech se kapela vrací, tentokrát ale vystoupí před vyprodanou O2 arenou. Lístky už jsou totiž několik měsíců beznadějně vyprodány.

Imagine Dragons se totiž do České republiky vrací jako daleko zkušenější, větší a vyzrálejší kapela, které jsou prostory klubů už dávno malé. Mají za sebou koncerty na největších festivalech světa i vyprodané americké i evropské turné. Nyní přijíždí opět dobýt srdce evropských hudebních nadšenců. Kromě Prahy navštíví třeba i Bratislavu, Budapešť, Moskvu či finské Helsinky. 

Foto: facebook.com/ImagineDragons 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Imagine Dragons

Místo konání: O2 arena

Více o "Imagine Dragons"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!