Legendární kapela AC/DC  vystoupí po sedmi letech v České republice. O vstupenky se strhl velký boj

Legendární kapela AC/DC vystoupí po sedmi letech v České republice. O vstupenky se strhl velký boj

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární AC/DC zavítají během svého evropského turné také do České republiky. Australská kapela vystoupila v Praze naposledy v roce 2009, kdy vyprodala vstupenky během jednoho jediného dne. I na koncert, který se uskuteční až 22. května 2016, už lístky jen tak neseženete. Ačkoliv předprodej odstartoval teprve 16. prosince, vypadá to, že už je jich většina prodána!

AC/DC zamíří do Prahy v rámci turné Rock or Bust, na kterém evropským fanouškům představí svoji nejnovější stejnojmennou desku. Koncertní šňůru zahájí 7. května 2016 v Lisabonu, v České republice vystoupí o patnáct dní později. Kapela se před českým publikem představí pod širým nebem na letišti v Letňanech. Návštěvníci se mohou těšit na nezapomenutelný zážitek plný známých hitů, energie, mimořádné atmosféry a také na obrovskou pódiovou show.

Skupina AC/DC má za sebou mimořádně úspěšný rok, během kterého odehrála 28 koncertů v Evropě, 14 v Severní Americe a 11 v domovské Austrálii a na Novém Zélandě. Po zveřejnění termínů pro rok 2016 je však jasné, že kapela neztrácí síly a přijíždí opět dobývat světová města, mezi kterými tentokrát naštěstí nechybí ani Praha. Zde je opět přivítá vyprodané publikum, protože se po lístkách jen zaprášilo. Opozdilci musí jen doufat, že do prodeje budou uvolněny ještě další lupeny. Koncert AC/DC se totiž bezesporu stane jednou z nejdůležitějších hudebních událostí roku 2016. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci: AC/DC

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!