Kapely Zakázaný ovoce a Volant oslaví výročí společným koncertem

Kapely Zakázaný ovoce a Volant oslaví výročí společným koncertem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Poslední předvánoční sobota se v orlicko-ústeckém kulturáku ponese v duchu oslav. Hned tři kapely ze čtyř, které zde vystoupí, oslaví kulatá výročí svých hudebních kariér.

ZAKÁZANÝ OVOCE za posledních deset let udělalo obrovký kus práce. Vrcholem bylo jejich letošní tour k desetiletému výročí, které se setkalo s opravdu velkým úspěchem. Koncert 19. 12. 2015 v kulturním domě v Ústí nad Orlicí bude posledním v letošním roce a také poslední možností s kapelou toto výročí oslavit. Songy jako Automat na lásku, Zastávka na znamení a Vem si mě jsou dnes již velkými hity.

Kapela VOLANT z Pardubic je na české hudební scéně o rovných deset let déle a nejen v Pardubickém kraji patří k velmi oblíbeným. Jejich divoké koncerty jsou dnes již legendární, a ani listopadový narozeninový večírek v pardubickém ABC klubu nebyl výjimkou. Koncert navštívilo na 800 jejich příznivců. Kolik fanoušků mají Volant v podhůří orlických hor se dozvíme 19. 12. 2015

Posledním oslavencem toho večera budou DĚDOVY BLECHY, které už 10. rokem obšťastňují svými energickými koncerty nejen okolí Vysokého Mýta.

Domácí EXISTENCE NOVÉ DOBY si své výročí odbyla již loni, ale jak je známe, tak nemusí ani slavit, aby se jejich koncert změnil v jeden velký mejdan.

A nakonec jedno upozornění: jako vždy budou vstupenky zakoupené v předprodeji slosovatelné. Hrajeme o smartphone a spoutu dalších cen!

Za akční cenu 30 Kč si budete moci koupit místní oblíbený míchaný nápoj a prvních 100 příchozích dostane dárek.

Takže nezapomeňte, Vánoce startují v sobotu 19. 12. 2015 v KD Ústí nad Orlicí ve společnosti Zakázaného ovoce, Volantu, Dědových blech A Existence nové doby.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!