Drž se Fest 2015! připravuje hudební a divadelní party na vlnách Vltavy

Drž se Fest 2015! připravuje hudební a divadelní party na vlnách Vltavy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nebaví vás již tradiční klubové koncerty či festivaly na pevné zemi? A co takhle zkusit pořádnou párty na vlnách řeky Vltavy? Čtvrtý ročník festivalu Drž se Fest se po třech letech přesouvá z vesničky Unětice do lodi Tajemství bratří Formanů u Rašínova nábřeží. Zde si užijete nejen hudební a divadelní program, ale také plavbu noční Prahou.

Drž se Fest, který se uskuteční 19. září od 13 hodin, nabízí netradiční párty s nekomerční a rodinnou atmosférou. Na lodi vzniknou rovnou dvě stage, které budou po celý festivalový den nabízet hudební i divadelní představení. A na koho se můžete těšit? K poslechu zahrají třeba folk-punkové kapely Vasilův Rubáš a Cílená Nejistota, rock-bluesová partička Odečet Plynu, energičtí členové skupiny Ting, ska-dechovka Skalingrad United a několik dalších.

Divadelní show bude improvizační a vtáhne vás do děje. Postará se o to KLIKA Improshow. Závěrečnou afterparty bude mít na starost DJ Frolda. Dalším jedinečným zážitkem se stane plavba po ztemnělé Vltavě, která odstartuje odbitím desáté hodiny večerní. „Když už  budeme  na  tak velký a tajemný lodi, byla by velká škoda odepřít návštěvníkům možnost dát si taneční souboj s Tančícím domem, vidět Náplavku z jiný perspektivy, než ji zná každej druhej dnešní mladej fousáč, možnost bejt přesně tam, kam Šemík hodil legendárního lomeňáka, a přitom všem se nechat unášet proudem vody, rozjuchaný nálady a kejvat hlavama do veselejch rytmů,“ představují organizátoři hlavní lákadlo akce.

V současné době seženete vstupenky v předprodeji za 97 korun. Stačí, když napíšete „CHCI LUPEN NA DSF!“ na e-mail info@drzsefest.cz.  V den akce pak za jeden palubní lístek zaplatíte 150 korun

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Náplavka u Rašínova nábřeží nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!