Fotosféra chystá první letošní street workshop. Holešovicemi projde Polaroid Tour

Fotosféra chystá první letošní street workshop. Holešovicemi projde Polaroid Tour

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Festival Fotosféra si pro všechny fotonadšence připravil mimo jiné i několik speciálních workshopů. Již 5. září se tak můžete zúčastnit fotografické street akce, během které projdete současné Holešovice s polaroidem v ruce. Že tento v současné době stále populárnější přístroj nevlastníte? Nevadí! Polaroidy, filmy i zkušení rádci budou během akce samozřejmě k dispozici.

Polaroid Tour Holešovice odstartuje 5. září v jedenáct hodin dopoledne a skončí pátou hodinou odpolední. Během těchto několika hodin si budete moci prohlédnout holešovické ulice s polaroidem v ruce a zjistit tak, co na téhle věcičce všichni mají. Během workshopu se projdete po Holešovicích a nafotíte jejich zajímavá místa. V plánu jsou zastávky jako Prazelenina, Marína, Libeňský most, Holport, holešovická tržnice, Paralelní Polis a mnoho dalších.

Navíc z workshopu nemusíte odejít s prázdnou! Autor nejlepší fotografie dne si totiž odnese hlavní cenu – nový polaroid. I ostatní pak mohou využít unikátní nabídky a vystavit svá díla hlavní festivalový den 26. září v Sasazu. Během workshopů budou k dispozici aparáty k zapůjčení a filmy ke koupi. Kolik toho nafotíte, je tedy jen na vás.

Workshop je jako stvořený pro všechny fandy staré dobré klasiky a instantní fotografie. Bohužel ale nevyjde na všechny, jelikož kapacita workshopu je pouhých 20 osob. Za vstup zaplatíte 450 korun, nutná je ale předchozí rezervace na emailové adrese michal@polagraph.cz.

Kromě Polaroid Tour Fotosféra připravuje v průběhu září ještě další tématické workshopy. Do Holešovických ulic se vrátí světová osobnost fotografie Antonín Kratochvíl, aby svým unikátním stylem vedl workshop streetové fotografie. Další možnost rozšířit si své porfolio dostanete na klubové akci s odvážnými tattoo modelkami nebo na fotografické výpravě po holešovických střechách. O dalších akcích vás budeme včas informovat. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!